Diller: Türkçe

haber

İhtisas Üniversitesi Kapsamında Haftalık Olağan Toplantı Gerçekleşti

  • 03 Şubat 2022

Üniversitemiz “Katma Değeri Yüksek Tarımsal Ürünler” alanında ihtisas üniversitesi olmasının ardından haftalık olarak yapılan değerlendirme toplantısı gerçekleşti.

İhtisas üniversitesi kapsamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş başkanlığında üniversitemiz personelleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Her hafta olağan olarak gerçekleşen toplantıda tecrübe paylaşımlarının yapıldığı ve bölgesel kalkınma dinamiklerini destekleyen çalışmaların hayata geçirilmesi adına üzerinde çalışılan projelerin geliştirilmeye çalışıldığı vurgulandı. Toplantıda ayrıca Iğdır ilinin organik ürün üretim durumu ve dünyadaki organik tarım hakkındaki gelişmeler görüşülürken ilimizde uygulanacak çalışmalarda bu gelişmelerden yararlanarak organik tarıma geçiş sürecinin planlamaları hazırlandı.

Toplantı hakkında değerlendirmede bulunan Rektör yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş, Üniversitemizin planladığı projeler hakkında faydalı bir toplantı gerçekleştirildiğini dile getirdi. Rektör Yardımcısı Demirtaş ayrıca “Katma Değeri Yüksek Tarımsal Ürünler” alanında ihtisaslaşan bir üniversite olarak bölgemizin ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacak şekilde projelerin yürütüleceğini ifade etti.

Benzer Makaleler