Rektör Alma’dan KOSGEB Iğdır İl Müdürlüğüne Ziyaret

• 10 Aralık 2021

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Iğdır İl Müdürlüğünü ziyaret ederek KOSGEB İl Müdürü Mustafa Öztaş ile görüştü.

Rektör Alma, Üniversitemizin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından ‘’Katma Değeri Yüksek Tarımsal Ürünler’’ alanında ihtisas üniversitesi olarak programa dâhil edilmesinin ardından iş birliği sağlamak amacıyla ziyaretlerini sürdürüyor. Yapılan ziyarette Üniversitemizin ihtisas alanında yapacağı çalışmalar değerlendirilirken ortak iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Rektör Alma’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren KOSGEB İl Müdürü Öztaş, Iğdır Üniversitesinin yapacağı projelere destek vereceklerini ve bunun bölge kalkınması için önem arz ettiğini ifade etti. Rektör Alma ise misafirperverliğinden ötürü KOSGEB İl Müdürü Öztaş’a teşekkür ederken İhtisas üniversitesi olarak iyi bir yolda oldukları fakat işlerinin yeni başladığını belirtti. Rektör Alma ayrıca “Amacımız üreticilerimizi geleneksel tarımdan teknik tarıma geçişini sağlayarak katma değeri yüksek ürünleri üreterek Üniversitemiz ve Iğdır’a katkı sağlamaktır” dedi.