Diller: Türkçe

haber

Rektör Alma Başkanlığında İhtisaslaşma Toplantısı Düzenlendi

  • 11 Ocak 2023

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma başkanlığında Üniversitemizde geniş katılımlı ihtisaslaşma toplantısı düzenlendi.

“Katma Değeri Yüksek Tarımsal Ürünler” alanında ihtisaslaşan Üniversitemiz, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda Üniversitemizin ihtisaslaşma çalışmalarını ve yol haritasını değerlendirmek adına Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma başkanlığında akademik personellerimizin katılımıyla geniş kapsamlı bir toplantı düzenlendi.

Mediko Sosyal Binamızdaki 8 Eylül Şehitleri Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıda bir sunum yapan Rektör Alma, ihtisaslaşma sürecinde Üniversitemize tahsis edilecek bütçenin etkin ve verimli kullanılmasına yönelik bilgiler paylaştı.

Konuşmasında Japonya, Çin ve Malezya gibi ülkelerdeki ihtisas üniversitelerinin çalışmalarından da bahseden Rektör Alma, katma değeri yüksek tarımsal ürünlerin farklı kullanım alanlarına dikkat çekerek bu konuda yapılacak teorik ve pratik çalışmaların önemini ortaya koydu.

Rektör Alma’nın sunumunun ardından Üniversitemizde ihtisaslaşma kapsamında çalışılacak konu başlıkları ve çalışma gruplarının belirlenmesiyle birlikte toplantı sona erdi.

Benzer Makaleler