Yusuf Alagöz’den Rektör Alma’ya Ziyaret

• 24 Aralık 2021

Iğdır’ın büyük üreticilerinden olan Yusuf Alagöz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş da katıldı.

Üniversitemiz planlanan ihtisaslaşma projeleri doğrultusunda Iğdır’ın büyük üreticilerinin arazilerini kullanarak ‘’Katma Değeri Yüksek Tarımsal Ürünler’’ yetiştirme konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Rektör Alma, bu planlamalar kapsamında arazisi kullanılacak çiftçilerden biri olan Yusuf Alagöz ile görüşme gerçekleştirirken üretilmesi planlanan yerli ve yabancı tohumlar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Çalışmaların hangi aşamada olduğu ve gelecek ile ilgili düşünülen planlamaların detaylıca konuşulduğu görüşmenin sonunda Rektör Alma, Iğdır’ın yerli üreticilerin projelere verdiği desteklerden memnun olduklarını ifade etti. Karşılıklı iyi niyet dileklerinin sunulduğu görüşme, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardında sona erdi.